Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پاشازاده در خصوص بازی تیم ملی ایران مقابل سوریه صحبت هایی را انجام داده است

مهدی پاشازاده معتقد است تیم ملی مقابل سوریه عملکرد متفاوتی داشته است.

به گزارش طرفداری، مهدی پاشازاده در خصوص دیدار تیم ملی مقابل سوریه به فارس گفت:

به نظر من نگرش‌ها نسبت به بازی گذشته مقابل لبنان 180 درجه فرق کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی سه گل زد و گل نخورد و نفرات جایگزین خوب کار کردند و وحید امیری هم مثل همیشه بهترین بازیکن زمین بود.

وی افزود:

تنها ایرادی که به تیم اسکوچیچ وارد است تعویض‌های محافظه‌کارانه‌ای است که در طول بازی انجام می‌شود البته این موضوع فقط مربوط به این مسابقه نبوده  چون من از بازی دیشب تیم ملی لذت بردم اما معتقدم باز هم می‌توانیم بهتر از این باشیم.

مدافع اسبق تیم ملی فوتبال در خصوص اینکه برخی از کارشناسان معتقدند این تیم بهتر از تیم کارلوس کی‌روش بازی می‌کند گفت:

فلسفه کی‌روش مشخص و متفاوت بود او روحیه تیمی می‌خواست و به دنبال کسب نتیجه بود اما الان تیم آزادتر است. باید زمان بگذرد تا ببینیم پشت این تیم فلسفه‌ای وجود دارد یا خیر. زمانی که ما بازی می‌کردیم و 7 گل از روم خوردیم فلسفه‌ای پیشت تیم وجود داشت که بازیکنان از آن اطلاع نداشتند اما وقتی به سیستم قدیمی و همان 2-5-3 خودمان برگشتیم فوتبال همیشگی‌ خودمان را ارائه دادیم.مثلا در بازی با استرالیا ما برنامه‌ای نداشتیم و خودمان بازی کردیم و به جام‌جهانی رفتیم، یعنی به فلسفه‌ای در آن تیم دیده نمی‌شد.

وی تأکید کرد:‌

الان نمی‌دانم پشت برنامه‌های تیم ملی فلسفه‌ای وجود دارد یا نه اما بازی که دیشب انجام شد برخلاف بازی با لبنان هم نمک داشت و هم گل نکته قابل توجه هم اینجا بود که گلی دریافت نکردیم.

پاشازاده در پاسخ به این سوال که آیا منتقد اسکوچیچ است یا حامی او عنوان کرد:‌

من نه منتقد هستم و نه حامی بلکه منطقی هستم. چندین بار در مورد قائدی صحبت کردم و گفتم چرا نباید این بازیکن بازی کند یا مثلا اینکه او دقیقه 90 وارد زمین می‌شود چه دلیلی دارد؟ در بازی با لبنان این هم توپ روی دروازه ریخته شد اما یکی از آنها ثمر نداشت اما قائدی بازی نمی‌کرد یا مثلا مهدی ترابی هم این روزها در تیم ملی جایی ندارد.

وی خاطرنشان کرد:

اینکه سرمربی تیم ملی به حضور یکسری ستاره درون زمین اصرار دارد یک نقطه ضعف محسوب می‌شود. ایراد این تیم این است که ستاره‌ها خودشان را بالاتر از تیم ملی می‌دانند و همین مشکلی که برای طارمی به وجود آمد  این موضوع را ثابت می‌کند. در واقع تنها رقیب تیم  ملی برای موفقیت خودش است و بقه نمی‌توانند برای ما دردسر ایجاد کنند.

مدافع اسبق تیم ملی فوتبال در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند اسکوچیچ بعد از صعود تیم ملی به جام جهانی در این تیم ماندنی است یا خیر گفت:‌

بعید می‌دانم همکاری او با تیم ملی ادامه داشته باشد چون مشکلات کم کم در حال زیاد شدن است. وقتی مشکلات زیاد شود نمی‌‌توان کار را جمع کرد و این رویه نه به نفع خود اسکوچیچ است و نه به نفع بازیکنان تیم ملی.

اخبار داغ 

فیلم افشاکننده از ریحانه پارسا درترکیه ! / مشت نمونه خروار ! استوری سردار آزمون پس از بازی برابر سوریه؛ همان کری همیشگی گمشده در کوه یا فراری از کشور | شکایت هلال احمر از بدهکار بزرگ؟! فلورنتینو پرز: باشگاه های دولتی امروزه پیشنهاد 200 میلیون یورویی را رد می کنند واکنش ریچارلیسون به تی شرت تمسخر آمیز هوادار آرژانتینی / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مهدی پاشازاده فلسفه ای تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات گفت: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از ۱۰ سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

بذرپاش با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته ای دارد.

وی در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از ۲۷ میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

بذرپاش ادامه داد: از این رو ایران به رغم سنگ اندازی های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی های جمهوری اسلامی ایران و شرکت های دانش بنیان در فناوری های نو و به ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می تواند زمینه ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به این که در سال گذشته تجارت بین دو کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ ترین شریک تجاری ما کشور امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم سازی زیرساخت های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت های ایجاد شده در بازرسی ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه های این امر می شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت های هوایی و شرکت های هواپیمایی پرواز حدود ۳۲۰ پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت های بندری و جاده ای نیز هر چه سریع تر به افق های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف ها و شرکت ها و بخش های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین در خاتمه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش تر نیز همکاری ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق های بازرگانی دو کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت دو طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین دو کشور بود.

بذرپاش ادامه داد: مجموعاً با همه فشارهایی که کشور آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهد، مانعی برای توسعه همکاری ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت های دو کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده ای و ریلی باید هم زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روزها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به کارگیری همه ظرفیت ها برای راه اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده کننده های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال به طور رسمی پایان همکاری با خطیر را اعلام کرد
  • پاشازاده: نکونام در استقلال با صدها مشکل ریز و درشت مواجه بود
  • پاشازاده: شهریاری اتفاقات خوبی رقم می‌زند
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • امیدوارم در مجلس آینده همکاری‌ها با دولت بهتر شود
  • تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند
  • لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی
  • شکست سنگین الاتحاد کلبا مقابل الوصل در شب گلزنی مهدی قائدی
  • تمایل آرسنال و جورجینیو به ادامه همکاری با یکدیگر